Tiesitkö, että vaaratapahtumista ilmoittamiseen tarvitset vain yhden järjestelmän? Laatuportissa vaaratapahtumista ilmoittaminen on helppoa, kun erilaiset ilmoitustyypit voidaan raportoida tehokkaasti saman kanavan kautta ja käsitellä yhdenmukaisella prosessilla.

UUTINEN
Kaikki vaaratapahtumailmoitukset helposti yhden kanavan kautta

UUTINEN
Kaikki vaaratapahtumailmoitukset helposti yhden kanavan kautta

18.8.2021

Tiesitkö, että vaaratapahtumista ilmoittamiseen tarvitset vain yhden järjestelmän? Laatuportissa vaaratapahtumista ilmoittaminen on helppoa, kun erilaiset ilmoitustyypit raportoidaan tehokkaasti saman kanavan kautta ja käsitellään yhdenmukaisella käsittelyprosessilla.

Vaaratapahtumien raportoinnilla edistetään sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden asiakas- ja potilasturvallisuutta sekä työntekijöiden työturvallisuutta. Vaaratapahtumailmoitus määritellään organisaation raportointijärjestelmän kautta tehdyksi määrämuotoiseksi raportiksi eli ilmoitukseksi vaaratapahtumasta tai muusta tunnistetusta turvallisuusriskistä.

Laatuportti on selkeä ja helppokäyttöinen järjestelmä, jossa saman kanavan kautta ilmoitetaan haitta- ja vaaratapahtumien lisäksi mm. työtapaturmista, tietoturvapoikkeamista sekä sosiaalihuollon epäkohdista ja epäkohdan uhkista.

Joissakin kilpailevissa, markkinoilla käytössä olevissa järjestelmissä, eri ilmoitustyyppien ilmoittamiseksi pitää hankkia eri työkalut, kun taas Laatuportissa eri ilmoitustyyppien raportointi onnistuu tehokkaasti yhden kanavan kautta.

Yksi kanava mahdollistaa selkeän seurannan ja säästää aikaa

Laatuportissa kaikki ilmoitukset käsitellään yhdenmukaisen ja selkeän käsittelyprosessin mukaan, jossa jokainen vaihe dokumentoituu järjestelmään. Laatuporttiin kirjattuja ilmoituksia voidaan seurata reaaliajassa koko käsittelyprosessin ajan ja näin saadaan nopeasti kokonaiskuva tilanteesta.

Laatuportin yhdenmukainen käsittelyprosessi säästää työaikaa, mahdollistaa nopean tilannetiedon saamisen sekä tarjoaa kaikille käyttäjille miellyttävän ja tutun käyttökokemuksen Laatuportti-järjestelmässä.

Uutiset

Blogi: Mikä ihmeen vaaratapahtumailmoitus?

Lue lisää

Laatuportti – vaaratapahtumien raportointi

Kehitä laatua ja turvallisuutta vaaratapahtumista ja poikkeamista oppimalla.

Lue lisää

2021-08-24T12:17:02+03:00