Uuden yhteistyösopimuksen myötä OYS erityisvastuualueen sairaanhoitopiirit voivat hankkia Mediecon kautta käyttöönsä Qreformin kaikkia verkkokoulutuksia.

UUTINEN
Qreform ja Medieco laajentavat yhteistyötä verkkokurssien jakelussa

UUTINEN
Qreform ja Medieco laajentavat yhteistyötä verkkokurssien jakelussa

23.11.2020

Uuden yhteistyösopimuksen myötä OYS erityisvastuualueen sairaanhoitopiirit voivat hankkia Mediecon kautta käyttöönsä Qreformin kaikkia verkkokoulutuksia.

Medieco Oy on verkko-oppimisen asiantuntija, joka tuottaa ja hankkii laadukkaita verkkokoulutuksia terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille. Se tekee yhteistyötä koulutusasiantuntijoiden, sisällöntuottajien ja eri palveluntarjoajien kanssa. Medieco hankkii omistajilleen (OYS erityisvastuualueen sairaanhoitopiirit) myös ulkopuolisten toimijoiden tuottamia koulutuksia, joista Qreformin Potilasturvallisuutta taidolla -verkkokoulutus on ollut jo useamman vuoden käytettävissä Mediecon kautta.

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Medieco toimittaa OYS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille myös muita Qreformin verkkokoulutuksia. Valikoimasta löytyy sote-alan tarpeisiin verkkokursseja mm. paloturvallisuuden, henkilöturvallisuuden ja kotihoidon alueelta. Erityisesti sosiaalihuollon tarpeisiin toteutettu Asiakasturvallisuutta taidolla -verkkokoulutuskokonaisuus sopii erinomaisesti sosiaalipuolen omavalvontaosaamisen vahvistamiseen sekä asiakasturvallisuuden ja turvallisten toimintatapojen edistämiseen.

”Jaamme Qreformin kanssa yhteisen tavoitteen tarjota sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille mahdollisuuden kehittää ja ylläpitää osaamista verkossa. Olemme todella iloisia siitä, että voimme tarjota nyt laajemman valikoiman laadukkaita verkkokoulutussisältöjä asiakkaillemme ja palvella näin entistä paremmin heidän koulutustarpeissa”, sanoo Mediecon verkkokoulutuspäällikkö Paula Eskola.

”Medieco on tehnyt hyvää työtä verkkokoulutusten kehittämisessä ja jakelussa Pohjois-Suomen alueella. Hyvän yhteistyön avulla saamme nyt yhä laajemman sisältökokonaisuuden terveydenhuollon ammattilaisten ulottuville”, sanoo Qreformin toimitusjohtaja Timo Raaska.

Qreformin valmiit verkkokoulutukset soveltuvat osaksi työntekijöiden perusperehdytystä ja täydentävät organisaation turvallisuus- ja laatukoulutusta. Toteutamme myös räätälöityjä verkkokursseja asiakkaan tarpeiden mukaan. Verkkokoulutusten osalta teemme yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa kuten Mediecon, Duodecim Kustannuksen ja Lääketietokeskuksen kanssa.

Uutiset

Verkkokoulutuksia sote-alan tarpeisiin

Työntekijöiden koulutuksella vähennetään työssä syntyviä vaaratilanteita ja riskejä.

Miksi verkkokoulutusta kannattaa hyödyntää työntekijöiden kouluttamisessa?

2021-01-18T15:32:56+02:00