Barona on ostanut vähemmistöosakkuuden ohjelmistoyritys Qreformista. Yhteisenä tavoitteena on syventää yhteistyötä ja rakentaa kasvava strateginen kumppanuus.

UUTINEN
Qreform sai Baronasta uuden sijoittajan – Strateginen kumppanuus vauhdittaa laajentumista rakennus- ja teollisuuspuolelle

UUTINEN
Qreform sai Baronasta uuden sijoittajan – Strateginen kumppanuus vauhdittaa laajentumista rakennus- ja teollisuuspuolelle

22.2.2021

Barona on ostanut vähemmistöosakkuuden ohjelmistoyritys Qreformista. Yhteisenä tavoitteena on syventää yhteistyötä ja rakentaa kasvava strateginen kumppanuus.

Qreformin Rego HSEQ-järjestelmää hyödynnetään laajasti teollisuudessa sekä sosiaali- ja terveysalalla henkilöstön pätevyyksien ja työturvallisuuden hallinnassa. Asiakasyrityksiä ovat mm. Neste, VR, Labquality ja Esperi Care. Rego-järjestelmän avulla hallitaan riskejä, poikkeamia, laatua sekä työntekijöiden pätevyyksiä ja työvuorojen resurssiohjausta.

Barona on Suomen suurin henkilöstöpalveluyritys, joka toimii yli 10 toimialalla. Barona on 100 % kotimainen yritys, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut sekä työelämäkoulutukset ja -valmennukset.

Qreformin ohjelmistojen ja Baronan palveluiden kombinaatio mahdollistaa uusia laaja-alaisia ratkaisuja.

”Qreformin järjestelmien ja uuden teknologian avulla kykenemme kehittämään isojen teollisuuskohteiden turvallisuutta ja luomaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia palvelukokonaisuuksia. Olen vakuuttunut, että yhteistyömme myötä tulemme löytämään merkittäviä synergiaetuja ja luomaan myös täysin uusia palveluratkaisuja”, sanoo Baronan teollisuusalan toimialajohtaja Juho-Pekka Nojonen.

Nyt tehtävä omistusjärjestely ei vaikuta Qreformin operatiiviseen johtoon tai henkilöstöön. Sopimus mahdollistaa Baronan omistusosuuden kasvattamisen tulevina vuosina.

”Qreformilla on vahva asema sosiaali- ja terveydenhuollon HSEQ-järjestelmätoimittajana. Kumppanuus Baronan kanssa tarjoaa meille nyt erinomaisen mahdollisuuden laajentua voimakkaasti myös yrityspuolelle ja erityisesti teollisuuden asiakkuuksiin. Odotamme kovasti alkavaa yhteistyötä”, Qreformin toimitusjohtaja Timo Raaska toteaa.

Qreform on vuonna 2014 perustettu kotimainen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys, joka toimii sosiaali- ja terveysalalla, teollisuudessa, rakentamisessa ja kuljetuksessa. Henkilöstöä yrityksellä on 15 henkeä.

Vuonna 1999 perustettu Barona työllistää vuosittain yli 30 000 eri alan työntekijää yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin. Barona toimii Suomessa lähes 40 paikkakunnalla ja kansainvälisesti kymmenessä maassa. Barona on osa Bravedo-konsernia.

Lisätietoa antavat:

Timo Raaska, toimitusjohtaja, Qreform
0500 475 360
timo.raaska@qreform.com

Juho-Pekka Nojonen, teollisuuden toimialajohtaja, Barona
044 517 1009
juho.nojonen@barona.fi

Uutiset

Rego HSEQ-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu laadun, riskien ja pätevyyksien hallintaan.

Lue lisää

Laatuportti

Laadun ja turvallisuuden johtamiseen sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille.

Lue lisää

2021-02-22T12:06:38+02:00