Loading...
Loading...

Tuloksellista ja käytännönläheistä laadun, riskien ja pätevyyksien hallintaa

Rego HSEQ-järjestelmä on kokonaisvaltainen ratkaisu laadun, riskien ja pätevyyksien hallintaan sekä osaamisen vaativaan testaukseen. Rego yhdistää laatu- ja turvallisuusvaatimusten mukaiset toiminnot ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi, jonka avulla arvioinnista, kehittämisestä ja seurannasta tulee helppoa ja tehokasta.

Lue lisää

”Regon avulla toiminnan arvioinnista, kehittämisestä ja seurannasta tulee helppoa ja tuloksellista.”

Asiakastarinoita

Verkkokoulutuksella edistetään potilas- ja asiakasturvallisuutta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Qreformin yhteistyössä toteuttama Potilasturvallisuutta taidolla -verkkokoulutuksen on suorittanut jo yli 130 000 terveydenhuollon ammattilaista.

Öljynjalostamo

Öljynjalostamo valitsi Qreformin yhteistyökumppanikseen muutosprojektiin, jonka tavoitteena oli parantaa tuotantolinjojen pätevyyksien hallintaa sekä luoda ratkaisu systemaattiseen osaamisen johtamiseen ja turvallisuuskulttuurin kehittämiseen. Ratkaisulla haluttiin vähentää laatupoikkeamia ja prosessien alasajoja.

Ajankohtaista

Laatuportti käyttöön 9lives konsernin osaamisen hallinnassa

9Lives ottaa käyttöönsä Laatuportin osaamisen ja pätevyyksien hallintatoiminnot, joiden avulla ensihoidon osaamista arjen työssä on helppo ylläpitää ja seurata.

96% Kotihoitoa turvallisesti -verkkokurssin käyneistä suosittelisi koulutusta työkavereilleen

Qreformin uusin verkkokurssi, Kotihoitoa turvallisesti, on ollut suosittu sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden keskuudessa.

”Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme vielä paremmin”

Qreformin uudistunut verkkosivusto tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen lisäksi entistä kiinnostavampaa ja ajankohtaisempaa sisältöä turvallisuuden, laadun ja pätevyyksien hallinnan alueilta.

Tule meille töihin

Huippuporukassa on helppo onnistua!

Haluatko tehdä työtä merkityksellisissä ja mielenkiintoisissa projekteissa, joiden avulla työpaikoista ja niiden toiminnasta tehdään turvallisempaa ja tuottavampaa?

Arvostamme sekä kokeneita alan ammattilaisia että lahjakkaita nuoria aloittelijoita, jotka haluavat sitoutua yhteisiin tavoitteisiin ja olla ylpeitä tiiminsä saavutuksista.

Lue lisää