Qreform tarjoaa innovatiivisia ohjelmistopalveluita, konsultointia ja koulutusta käytännönläheiseen ja vaikuttavaan turvallisuus- ja laatujohtamiseen. Teemme työtä merkityksellisissä ja mielenkiintoisissa projekteissa, joiden avulla työpaikoista ja niiden toiminnasta tehdään turvallisempaa.

Meillä työskentelee rohkeita, yrittäjähenkisiä ja luovia ammattilaisia, joilla on intohimo ratkaista asiakkaiden haasteita ja menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Teemme työtä positiivisessa työyhteisössä, jossa jokaista kannustetaan tuomaan oma näkemyksensä esille. Olemme mutkaton ja joustava työnantaja. Meille tärkeintä on työn tulokset, ei toimistolla vietetyt tunnit.

Arvostamme sekä kokeneita alan ammattilaisia, että lahjakkaita nuoria aloittelijoita, jotka haluavat ottaa vastuun työstään ja sitoutua yhteisiin tavoitteisiin. Toimimme rehdisti ja kannustamme jokaista kehittymään työssään ja ihmisenä. Meillä voit olla oma itsesi.

Merkityksellinen ja luova työ digitaalisten ratkaisujen parissa

Vapaus ja vastuu omasta työstä

Kannustava ja myönteinen työskentelyilmapiiri

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Joustavat työtavat

Avoimet työpaikat

Kokenut .Net-osaaja

Senior Frontend Developer

Avoin hakemus

Tutustu tiimiin

Pasi Selkama

CTO

Olen työskennellyt ohjelmistoliiketoiminnan parissa yli 20 vuotta ja tästä ajasta noin 15 vuotta asiantuntijaorganisaatioiden esimies- ja johtotehtävissä. Pohjakoulutukseltani olen filosofian maisteri luonnontieteiden alalta.

Nykyisessä työtehtävässäni johdan teknologista tuotekehitystä, vedän asiakasprojekteja ja toimin teknisenä arkkitehtina, suunnittelijana ja toteuttajana ohjelmisto- ja tuotekehitysprojekteissa. Ylläpidän myös SaaS-liiketoiminnan palveluja.

Pidän työni monipuolisuudesta ja joustavuudesta. Erityisesti nautin oman osaamisen jatkuvasta kehittämisestä, uusien teknologioiden tutkimisesta ja niiden haltuunotosta.

Arvostan yrityksemme avointa ilmapiiriä sekä matalaa hierarkiaa. Olemme joustavia ja nopeita reagoimaan ympäristön muutoksiin.

Työurastani viimeiset 10 vuotta olen työskennellyt pääasiassa etänä ja tehnyt töitä kollegoiden sekä asiakkaiden kanssa pääasiassa sähköisin välinein. Etätyöskentely on ollut minulle luontevaa ja sopii työnkuvaani mainiosti.

Omasta jaksamisestani huolehdin harrastamalla monipuolisesti liikuntaa, kitaransoittoa ja instrumenttien keräilyä – sekä tietysti uusien teknologioiden tutkimista ja opiskelua.

Kati Lehtinen

Customer Support Coordinator

Tehtäväni on parhaalla mahdollisella tavalla auttaa ja tukea asiakkaitamme käyttämään erilaisia palveluitamme, joiden avulla vaikutetaan loppukädessä todella monien ihmisten työturvallisuuteen.

Työni on hyvin monipuolista ja ratkaisukeskeistä; asiakaspalvelun kehittämistä, teknisiin järjestelmiin perehtymistä. Pidän tehtävien ja työrytmin vaihtelusta; välillä on monta asiaa työn alla, ajoittain on hieman rutiininomaisempaa tekemistä, ja joskus voin keskittyä myös laajempiin kokonaisuuksiin. Motivaatio säilyy, kun kaikkea ei tarjoilla valmiina.

Meillä arvostetaan työntekijän oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Toiminta on avointa ja on kiva tietää mitä kaikkea on menossa ja suunnitteilla. Haluan, että työssä on uutta haastetta ja tavoitteita, jolloin halu kasvattaa saappaan kokoa pysyy yllä.

Täällä viihtymisessä kaiken A ja O on kivat työkaverit sekä kannustava ja myönteinen ilmapiiri. Työskentelemme välillä hyvinkin virtuaalisesti, mikä sopii mainiosti itselleni, kun käytössä on hyvät työvälineet. Työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on mutkatonta, mikä on huomattava etu.

Työn vastapainona harrastan kuorolaulua; viikottaisista harjoituksista ei malta olla poissa, ja konserttejakin on tulossa. Kuntoani pidän yllä ulkoilemalla ja joogailemalla. Puutarha- ja kasviharrastus on ympärivuotista ja luen paljon eri kielillä. Vieraissa kielissä kiehtoo erilainen ajattelutapa ja kielten leikilliset koukut.

Timo Björkqvist

Software Architect

Valmistuin IT-tradenomiksi vuonna 2011, ja olen tehnyt IT-alan hommia jo vuodesta 2010 lähtien. Työni on monipuolista aina web-sivustojen tekemisestä IT-järjestelmien ylläpitotehtäviin.

Työssäni on mukavaa se, että tehtävät vaihtelevat laidasta laitaan. Tämä antaa minulle mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta joka päivä. Omaan urakehitykseeni pystyn vaikuttamaan ottamalla lisää vastuuta sekä opiskelemalla uusia asioita.

Täällä työskentelyilmapiiri ja työkaverit ovat rentoja eikä ketään jätetä yksin. Aina saa apua. Pidän tärkeänä myös sitä, että meillä on liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöskentelyyn. Tämä tuo joustoa eri elämäntilanteisiin ja auttaa tällä hetkellä paljon oman lapsiperheen arjen pyörityksessä.

Vapaa-aika menee perheen kanssa puuhaillessa ja omasta kunnosta pyrin huolehtimaan lenkkeilemällä ja nyrkkeilysäkkiä hakkaamalla. Omia juttujani vapaa-ajalla on pelaaminen, elokuvat, tietotekniikka ja erilaiset mobiililaitteet.

Esko Renkola

Senior UX & Visual Designer

Aloitin Qreformissa elokuussa 2017 ja ensimmäinen puoli vuotta on mennyt ihan lentäen. Rooliini kuuluu visuaalinen suunnittelu sen eri muodoissaan - käyttöliittymäsuunnittelua, webbiä, printtiä, verkkokursseja, yritysilmeitä ja kuvituksia. Visuaalisesta suunnittelusta minulla on kokemusta pitkälti yli 20 vuotta, joten on mahtavaa, että voin hyödyntää osaamistani laajasti nykyisessä työssäni.

Qreformiin oli helppo tulla ja viihtyä täällä. On ollut erilaisia ja mielenkiintoisia asiakasprojekteja, ja siihen yhdistettynä sopivan rento meininki.

Arvostan nykyisessä työssäni sitä, että saan usein työstäni palautetta asiakkaiden ja kollegojeni suunnalta. Tuntuu siltä, että työtäni arvostetaan.

Qreform on pieni, mutta kasvava yritys. Täällä pääsee tekemään myös muita, kuin oman osaamisalueen juttuja, mikä pitää työni mielenkiintoisena. Itse olen aina viihtynyt “pikselinnyplääjä” roolissani ja jatkan varmasti samoilla linjoilla. Kehitän osaamistaitojani, auttaakseni myös yritystä laajentamaan osaamistaan.

Vapaa-aikani menee pitkälti intohimoni snookerin parissa, johon minulla on viha-rakkaussuhde. Laji on hyvin palkitsevaa silloin kun se sujuu, mutta vaatii pitkää pinnaa silloin, kun pallot eivät menekään pussiin. Luen myös aika paljon scifiä ja ruotsalaisia dekkareita. Ja tietty unohtamatta konsolipelaamista.

Tilaa blogiartikkelit