Qreform auttaa yrityksiä ja organisaatioita uudistamaan laatu- ja turvallisuustoimintaa. Tarjoamme ohjelmistopalveluita, konsultointia ja verkkokoulutusta, joilla työpaikoista ja niiden toiminnasta tehdään turvallisempia ja tuottavampia. Rego HSEQ-järjestelmällä sekä Laatuportti™ ja Potilasturvaportti™ -palveluilla on vahva jalansija Suomessa, käyttäjiä on jo yli 150 000.

Etsimme positiivisen asenteen ja hyvillä tiimityöskentelytaidoilla varustettua fronttidevaajaa ohjelmistokehitystiimimme vahvistukseksi. Työssäsi osallistut ohjelmistotuotteidemme tuotekehitykseen sekä asiakasprojekteihin.

Odotamme sinulta:

  • Vähintään kahden vuoden työkokemusta käyttöliittymäohjelmoinnista – jQuery, AngularJS tai muu framework
  • Noin kahden vuoden työkokemusta responsiivisen käyttöliittymän rakentamisesta – CSS3, frameworkit, esim. Bootstrap, Less tai Sass
  • Lisäksi mielellään käytännön kokemusta versionhallintatyökaluista (esim. GIT) ja jonkin verran kokemusta UX suunnittelusta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ongelmanratkaisukykyä
  • Ajankäytön tehokasta hallintaa
  • Kykyä kuunnella asiakasta ja toimia yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Toivomme sinulta erinomaisia teknisiä taitoja sekä vahvaa halua oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Ratkaisukeskeisenä tiimipelaajana jaat aktiivisesti tietotaitoasi tiimisi jäsenten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän innovatiivisten asiakas- ja tuotekehitysprojektien parissa, joissa pääset kehittämään teknistä osaamistasi. Meillä voit vaikuttaa omaan työnkuvaasi sekä halutessasi pääset kehittämään prosesseja ja toimintatapojamme.

Työskentelykulttuurimme on mutkaton, joustava ja reilu. Saat käyttöösi erinomaiset työvälineet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa. Työtä teemme joustavasti toimistolla ja etänä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen careers@qreform.com viimeistään 30.6.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Raaska, timo.raaska@qreform.com tai gsm 0500 475 360.

Hae nyt


Tilaa blogiartikkelit