Loading...
Junior Developer2018-12-12T09:29:20+00:00

Qreform auttaa yrityksiä ja organisaatioita uudistamaan laatu- ja turvallisuustoimintaa. Tarjoamme ohjelmistopalveluita ja koulutusta, joilla työpaikoista ja niiden toiminnasta tehdään turvallisempia ja tuottavampia.

Etsimme työuran alussa olevaa tai vielä opiskelevaa Junior Developeria kasvavaan ohjelmistokehitystiimiimme.

Odotamme sinulta:

  • IT-alan AMK- tai korkeakouluopintoja. Jos olet opiskelujen loppuvaiheessa, voimme tarjota aluksi myös osa-aikaista työtä.
  • Kiinnostusta/harrastusta ohjelmointiin, joko frontend, backend tai molemmat
  • Kiinnostusta Microsoft-teknologioihin – Visual Studio, Asp.Net, .NET, C#, MVC
  • Kiinnostusta tai/ja kokemusta käyttöliittymäohjelmoinnissa käytettävistä moderneista web-teknologioista – CSS3, Bootstrap, Less, Sass, jQuery, AngularJS modernit JavaScript-kirjastot
  • Mielellään sujuva suomen kieli, mutta teknisesti kokeneet englanninkieliset hakijat huomioimme myös haussa.

Etsimme henkilöä, jolla on positiivinen asenne, vahva halu oppia uutta ja kehittää aktiivisesti omaa osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän innovatiivisten asiakas- ja tuotekehitysprojektien parissa, joissa pääset kehittämään teknistä osaamistasi tiimin tuella.

Työskentelykulttuurimme on mutkaton, joustava ja reilu. Saat käyttöösi erinomaiset työvälineet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa. Työtä teemme joustavasti toimistolla ja etänä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 4.1.2019 alla olevan lomakkeen kautta tai osoitteeseen careers@qreform.com. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Raaska, timo.raaska@qreform.com tai gsm 0500 475 360.

Hae nyt


Tilaa blogiartikkelit