Nea Raaska
15.12.2020

Rutiinit ja markkinoinnin vuosikello määrittelevät tekemistäni isossa kuvassa, mutta kiinnostavien uusien ideoiden ja kehitysprojektien tullessa mieleen, saan usein vapaat kädet toteuttaa asioita.

AJANKOHTAISTA
Sisällöntuottajan työssä yhdistyvät luovuus ja monipuolisuus

AJANKOHTAISTA
Sisällöntuottajan työssä yhdistyvät luovuus ja monipuolisuus

Nea Raaska
15.12.2020

Hyppäsin mukaan Qreformiin syksyllä 2020, kun kaipasin uutta suuntaa uralleni. Uuden työn aloittaminen keskellä maailmanlaajuista pandemiaa oli vähintäänkin mielenkiintoista. Onnekseni etätyöskentely oli täällä jo osa normaalia arkea, joten pääsin nopeasti sisälle työskentelytapoihin ja tiimiin.

Sisällöntuottajana tehtäväni koostuvat markkinoinnin ja viestinnän sekä verkkokurssien sisällöntuotannosta. Vastaan monipuolisesti tekstisisältöjen ideoinnista ja kirjoittamisesta eri markkinoinnin kanaviin. Qreformin verkkosivut, uutiskirjeet, uutiset, blogit ja LinkedIn kuuluvat kaikki tontilleni. Lisäksi hoidan Google Ads -mainontaamme, joten digitaalisen markkinoinnin aallon harjalla pysyminen vaatii myös jatkuvaa ajan tasalla pysymistä.

Valmistun pian yleisen ja aikuiskasvatustieteen maisteriksi. Opintojeni kautta pääsen hyödyntämään pedagogista osaamistani verkkokurssituotannoissa ja toisaalta markkinoinnin tehtävät antavat uudenlaista näkökulmaa tarkastella ihmisen käyttäytymiseen vaikuttamista markkinoinnin keinoin – kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis.

Qreformilla on erityisen hienoa ollut se, että täällä kannustetaan suuntautumaan kohti itseä kiinnostavia työtehtäviä. Sisällöntuottajan työssä rutiinit ja markkinoinnin vuosikello määrittelevät tekemistäni isossa kuvassa, mutta kiinnostavien uusien ideoiden ja kehitysprojektien tullessa mieleen, saan usein vapaat kädet toteuttaa asioita. Vapauden kanssa kulkee käsi kädessä tietysti vastuu, joka on opettanut itseni johtamista sekä projektin- ja ajanhallintaa.

Meillä myös luotetaan työntekijöihin ja heidän ammattitaitoon. Jo lyhyessä ajassa olen huomannut, että meillä on raudankovia ammattilaisia töissä, joilta pääsen oppimaan paljon uutta. Vahva me-henki ja avoin ilmapiiri ovat meillä selkeitä vahvuuksia.

Työantajana Qreform on mielestäni joustava ja reilu, joten sen takia pystyn hyvin viimeistelemään opintojani työn ohessa. Koen, että joustavat työajat tukevat hyvin elämänrytmiäni ja mahdollistavat opintojeni loppuun saattamisen.

Vapaa-ajalla nautin kokkailusta, hapanjuurileivän leivonnasta, juoksemisesta ja läheisteni seurasta. Ruokapöytäni ympäriltä löytyy usein kasa ystäviä hyvän ruuan ääressä. Tykkään myös kokeilla uusia urheilulajeja, joista viimeisin on hurahtaminen nyrkkeilyyn. Viime vuonna aloitin avantouinnin ja nyt tavoitteeni onkin käydä uimassa säännöllisesti läpi talven. Rakastan arkea ja pyrin tekemään siitä juhlaa pienten, mutta merkityksellisten asioiden kautta. Mielenkiintoinen työ täydentää kokonaisuutta!

2020-12-14T17:03:30+02:00