Laatuportin uudistunut osaamisen ja pätevyyksien hallinta tarjoaa nyt mahdollisuuden monimuotoisten oppimispolkujen rakentamiseen.

UUTINEN
Laatuportti tukee turvallisuuskriittisen osaamisen kehittämistä ja seurantaa

UUTINEN
Laatuportti tukee turvallisuuskriittisen osaamisen kehittämistä ja seurantaa

25.11.2019

Laatuportin uudistunut osaamisen ja pätevyyksien hallinta tarjoaa nyt mahdollisuuden monimuotoisten oppimispolkujen rakentamiseen. Joustava oppimisympäristö sekä monipuoliset oppimisen työkalut tuovat osaamisen kehittämisen osaksi arkea.

Laatu- ja turvallisuuskriittisen osaamisen kehittämiseen pätee hyvin yleiset työssäoppimisen lainalaisuudet. Vaikka laki tai viranomaismääräys onkin vahva motivaattori organisaatiolle, ei se työntekijän arjessa ole paras mahdollinen syy opiskella tai kirjata suorituksia.

Laatuportin avulla osaamista voidaan kehittää mm. videoiden, animaatioiden ja perinteisen oppimateriaalin (esim. dokumentit, esitykset ja ohjeet) avulla. Nopea ja helppokäyttöinen mobiilisovellus antaa mahdollisuuden opiskeluun vapaasti valittavassa paikassa ja silloin kun se omaan työrytmiin sopii. Saavuttamisohjelmat on myös mahdollista suorittaa osissa.

Organisaatiolla on käytössä aina ajantasainen tieto työntekijöiden pätevyyksistä, jolloin esimiehet voivat seurata työntekijöiden pätevyyksien ja osaamisen kertymistä. Lisäksi he voivat varmistaa aina reaaliajassa tiimin, työryhmän tai osaston kriittisen osaamisen tilan henkilöittäin.

Laatuportti tukee myös lähivalmennusten ja näyttöjen hallinnointia – näin oppiminen voidaan rakentaa kiinnostavaksi ja monimuotoiseksi!

Uutiset

Pätevyyksien hallinta

Joustavuutta työntekijöiden perehdytykseen, osaamisen varmistamiseen ja pätevyyksien jatkuvaan ylläpitoon.

Lue lisää

Laatuportti

Laatuportti pohjautuu Rego-järjestelmään, jolla on jo yli 180 000 käyttäjää.

Lue lisää

2020-09-18T12:38:29+03:00