Qreformin uudistunut verkkosivusto tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen lisäksi entistä kiinnostavampaa ja ajankohtaisempaa sisältöä turvallisuuden, laadun ja pätevyyksien hallinnan alueilta.

UUTINEN
Qreformin verkkosivut uudistuivat: ”Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme vielä paremmin”

UUTINEN
Qreformin verkkosivut uudistuivat: ”Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme vielä paremmin”

23.5.2019

Uusien verkkosivujemme sisältö tarjoaa entistä kohdennetumpaa sisältöä eri toimialoilla toimiville asiakkaillemme. Käyttäjäystävällisen kokemuksen lisäksi tarjolla on ajankohtaista sisältöä turvallisuus- ja laatualan trendeistä, asiakastarinoita sekä laajemmin tietoa tuotteista.

Haluamme laatu- ja turvallisuusalan asiantuntijana viestiä asiakkaillemme asioista ymmärrettävästi sekä helposti lähestyttävästi. Tuotamme jatkossa kiinnostavaa sisältöä laadun-, riskien ja pätevyyksien hallinnan trendeistä verkkosivujemme Ajankohtaista-osioon.

Uusi toimialakohtainen tuote- ja palveluratkaisujen ryhmittely verkkosivustollamme auttaa kävijää löytämään nopeasti juuri hänelle kohdennettua tuotetietoa.

”Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme vielä paremmin”, sanoo Qreformin markkinointi- ja myyntijohtaja Jaana Raaska.

”Uskon, että verkkosivujemme sisältö kohtaa nyt paremmin ydinasiakaskohderyhmien tiedonjanon tarpeet ja tämä johtaa nopeammin yhteistyökeskustelujen aloittamiseen”, sanoo Raaska.

2019-05-27T10:11:35+03:00
Go to Top