Etsimme sosiaali- ja terveysalan organisaatioita testaamaan ja kehittämään Laatuportissa toimivaa Digitaalista laitepassia.

UUTINEN
Tule mukaan pilotoimaan Digitaalista laitepassia

UUTINEN
Tule mukaan pilotoimaan Digitaalista laitepassia

27.8.2019

Qreform on yhteistyössä Vaasan Sairaanhoitopiirin kanssa kehittänyt laitepätevyyksien ja -osaamisen hallintaan järjestelmän, joka pohjautuu laajalti käytössä olevaan Laatuportti-alustaan. Digitaalinen laitepassi korvaa nykyiset Excel- ja paperimenetelmät sekä toimii yhteen HR-järjestelmien kanssa. Qreform etsii nyt sosiaali- ja terveysalan organisaatioita testaamaan ja kehittämään Digitaalista laitepassia.

Digitaalinen laitepassi tarjoaa henkilöstölle helppokäyttöisen tavan ylläpitää ja seurata lakisääteistä laiteosaamista. Järjestelmän avulla esimiehet saavat ajantasaisen tilannekuvan henkilöstön osaamisesta.

Laatuportissa toimiva Digitaalinen laitepassi on räätälöitävissä osastoilla käytettävien laitteiden mukaan. Se hälyttää automaattisesti osaamisen päivitystarpeesta ja tarjoaa osaamistestejä ammattitaidon ylläpitämiseen. Lisäksi Digitaalinen laitepassi on integroitavissa organisaation HR-järjestelmiin.

Hae mukaan nyt!

Digitaalista laitepassia pilotoidaan syksyllä 2019. Järjestelmän pilotointiin voivat osallistua kaikki terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt, joilla on velvoitteet lääkinnällisten laitteiden käyttöosaamisen varmentamisessa.

Pilottiin osallistuvalla organisaatiolla tulee olla valmius määritellä 5-10 lääkinnällistä laitetta, osaamistasot, osaamisen ylläpidon eri vaiheet sekä tarvittavat koulutustoimenpiteet (esim. paperiset ”laitepassikortit”). Lisäksi organisaation tulee nimetä 10-50 pilottiin osallistuvaa henkilöä sekä pilottia koordinoiva henkilö omasta organisaatiosta.

Organisaatiokohtainen pilotointi kestää noin 8 viikkoa, jonka aikana organisaatio testaa Digitaalista laitepassia käytännössä ja esittää muutos- sekä kehitystoiveita. Organisaatiolle tarjotaan pilotoinnin ajaksi käyttöoikeus Laatuportin pätevyyksien hallinta -moduuliin, mahdollisuus testata pätevyysohjelmien laatimista ja käyttöä sekä tilaisuus testata eri oppimissisältöjä (mm. verkkokurssit, videot, testit ja kokeet).

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Laitepassin pilottia koordinoivaan Qreformin Jaana Raaskaan jaana.raaska@qreform.com

2019-08-27T13:16:59+03:00
Go to Top