Anni Virtapuro
20.11.2018

Hyppäsin Qreformin riveihin alkuvuodesta 2018, kun aloitin täällä viestinnän harjoittelijana. Pääsin heti sotkeutumaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin ja mukaan verkkokurssituotantoon, josta muotoutui ”mun juttu” Qreformissa.

BLOGI
Sisällöntuotantotyö ja opiskeluni tukevat hyvin toisiaan

BLOGI
Sisällöntuotantotyö ja opiskeluni tukevat hyvin toisiaan

Anni Virtapuro
20.11.2018

Hyppäsin Qreformin riveihin alkuvuodesta 2018, kun aloitin täällä viestinnän harjoittelijana. Pääsin heti sotkeutumaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin ja mukaan verkkokurssituotantoon, josta muotoutui ”mun juttu” Qreformissa. Verkkokurssien ohella osallistun muuhunkin sisällöntuotantoon, kuten markkinointiin ja someen. Nyt toimin sisällöntuottajana.

Opiskelen yleistä ja aikuiskasvatustiedettä Helsingin yliopistossa, ja tarkoituksena on valmistua vuoden päästä. Sivuaineeksi opiskelin viestintää, johon minulle syntyi jonkinlainen intohimo, ja päätin ohjata tulevaa uraani viestinnän suuntaan. Qreformissa saan hyödyntää molempia opintoja: kasvatustieteen tarjoamia teorioita oppimisesta sekä viestinnällistä kiinnostustani. Verkkokursseja tehdessä on tärkeää ymmärtää kurssin opiskelijan näkökulma – miten hän lukee ja tulkitsee kurssin tekstejä? Miten kurssikysymykset kannattaa laatia, jotta niihin kiteytyisi kurssin tärkeimmät asiat? Työstäessä verkkokursseja eri yrityksille olen oppinut uusia asioita monesta eri alasta, esimerkiksi potilas- ja säteilyturvallisuudesta sekä tietoturvasta.

Qreformissa arvostan avointa ilmapiiriä ja rentoa tunnelmaa. Aina voi kysyä vapaasti, jos jokin on jäänyt epäselväksi. Täällä kuunnellaan kaikkien ideoita vakavasti, mikä on hienoa. Toimistolla häärää ihmisiä niin monesta eri taustasta, että ideoiden vapaa lento on tärkeää. Aina voi löytää uusia perspektiivejä tutuillekin jutuille, jos niille vain annetaan mahdollisuus.

Vapaa-ajalla minut löytää useimmiten jumppasalien eturivistä.  Ryhmäliikunta ja tanssi ovat keinoni purkaa stressiä ja arjen tuomia paineita. Näiden lisäksi harrastan livemusiikkia. En tosin soita muuta kuin Kissanpolkan pianolla, mutta käyn usein katsomassa suomalaisten artistien keikkoja. Keikoilla on lähes poikkeuksetta hyvä tunnelma, ja yleensä musiikkikin kuulostaa paremmalta livenä.

2019-06-19T11:45:40+03:00