Kokosimme yhteen vuoden kiinnostavimmat blogi- ja uutissisällöt. Teemat osaamisen varmistamisesta, vaaratapahtumaraportoinnista ja laadunhallinnan merkityksestä nousivat luetuimpien juttujen listalle. Oletko jo lukenut nämä kaikki?

UUTINEN
Top 10 -lista vuoden 2021 kiinnostavimmista blogeista ja uutisista

UUTINEN
Top 10 -lista vuoden 2021 kiinnostavimmista blogeista ja uutisista

15.12.2021

Kokosimme yhteen vuoden kiinnostavimmat blogi- ja uutissisällöt. Teemat osaamisen varmistamisesta, vaaratapahtumaraportoinnista ja laadunhallinnan merkityksestä nousivat luetuimpien juttujen listalle. Oletko jo lukenut nämä kaikki?

Viimeiset viikot vuodesta 2021 alkavat olla taputeltuna. Päätimme vuodenvaihteen kunniaksi tehdä katsauksen kuluneeseen vuoteen blogien ja uutisten muodossa. Tapahtumarikas kasvun vuosi synnytti meillä uutisia ja blogeja muun muassa riskien- ja laadunhallinnasta, osaamisen varmistamisesta ja turvallisuusalan ajankohtaisista aiheista.

Listaan on koottu eniten huomiota herättäneet ja luetuimmat sisällöt. Oletko jo lukenut nämä kaikki vai nappaatko jonkun talteen joulun välipäivien lukulistalle?

Top 10 luetuimmat blogit ja uutiset

  1. Huolellinen ja onnistunut perehdytys on ennakoivaa turvallisuustoimintaa
  2. Vaaratapahtumaraportointi on Regon kovaa ydintä
  3. Havainnointi on oleellinen osa turvallisuustyötä
  4. Paluu toimistolle ja hybridityö – mikä muuttuu työn vaarojan arvioinnissa?
  5. ”Laatuportin lääkeluvat on todella tervetullut juttu!”
  6. Kotihoitoa turvallisesti -kurssi päivitetty vastaamaan koronaviruksen vaatimia erityistoimenpiteitä
  7. Qreform sai Baronasta uuden sijoittajan
  8. Whistleblower-direktiivi astuu voimaan vuoden loppuun mennessä – ota nämä asia huomioon
  9. Mikä ihmeen vaaratapahtumailmoitus?
  10. Laadunhallinnan merkitys yrityksen menestymisessä

Osaava ja pätevä henkilöstö mahdollistaa yrityksen laadunhallinnan kehityksen

Vuoden luetuin uutinen käsitteli hyvin suunniteltua ja onnistunutta perehdytyksestä, joka on parhaimmillaan ennakoivaa turvallisuustoimintaa. Aihe on tärkeä, sillä perehdytyksessä rakennetaan pohjaa positiiviselle turvallisuustoiminnalle ja toimintatavoille. Samalla huolellisesti suunniteltu ja toteutettu perehdytys viestii työntekijälle yrityksen turvallisuustoiminnasta ja arvoista. Parhaat oppimistulokset saadaan aina monimuotokoulutuksella, joten muistathan hyödyntää myös verkkokoulutuksia osana perehdytyspalettia? Kun teoria on hallussa, on helpompi sitoa käytännön osaaminen osaksi päivittäistä toimintaa.

Yksi luetuimmista blogeista oli kirjoitus laadunhallinnan merkityksestä yrityksen menestymisessä, joka on julkaistu jo muutama vuosi sitten. Blogin suosiota ja jatkuvaa kiinnostusta sitä kohtaan vuodesta toiseen ei ole vaikea ihmetellä. Siinä kiteytyvät erinomaisesti olennaiset asiat laadunhallinnan saralla, joilla on kiistaton vaikutus yrityksen toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Olennaisinta on muistaa, että osaava ja pätevä henkilöstö ovat avainasemassa yrityksen laadun ja turvallisuuden kehittämisessä. Miten teillä kiinnitetään tähän ensi vuonna huomiota?

Vuoden ilahduttavin uutinen – uusi kumppanuus Baronan kanssa

Meille Qreformilaisille yksi vuoden jännittävimpiä käännekohtia oli strateginen kumppanuus Baronan kanssa. Tämä yhteistyö vahvistaa toiminta- ja kilpailukykyämme markkinoilla. Olemme mukana Bravedo yhteisössä, joka tarjoaa synergiaetuja ja uusia kumppanuuksia vahvistaen samalla yritysasiakaspuolen kasvattamista. Tämä juttu kiinnosti myös monia asiakkaitamme, josta olemme kovin iloisia. Kiitos siis myös teille, ilman asiakkaitamme kasvu ei olisi mahdollista.

Ensi vuonna jatkamme edelleen laadun- ja riskienhallinnan ajankohtaisten aiheiden parissa. Erityisesti sote-uudistuksen myötä tuleviin haasteisiin pyrimme tuomaan ratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaillemme.  Odotamme innolla mitä vuosi 2022 tuo tullessaan!

Uutiset

Rego HSEQ-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu laadun, riskien ja pätevyyksien hallintaan.

Lue lisää

Rego Whistleblow

Selkeä ja helppokäyttöinen ratkaisu ilmoitusten vastaanottamiseen ja käsittelyyn.

Lue lisää

2021-12-20T08:56:57+02:00