Pipsa Korkeaoja
01.08.2019

Olen työskennellyt henkilöstökonsultoinnin ja sote-puolen digipalveluiden parissa viimeiset 15 vuotta. Kokemus on osoittanut, että asiakastyö on pohjimmiltaan toisen kuulemista hälinän keskellä.

AJANKOHTAISTA
Asiakastyöhön kiteytyy ymmärrys ihmisten arjesta ja ympäristöstä

AJANKOHTAISTA
Asiakastyöhön kiteytyy ymmärrys ihmisten arjesta ja ympäristöstä

Pipsa Korkeaoja
01.08.2019

Olen työskennellyt henkilöstökonsultoinnin ja sote-puolen digipalveluiden parissa viimeiset 15 vuotta. Kokemus on osoittanut, että asiakastyö on pohjimmiltaan toisen kuulemista hälinän keskellä. Vaikka kuinka mietin välillä muuta, on asiakastyö se, joka jaksaa innostaa vuodesta toiseen.

Hyppäsin Qreformin porukan kelkkaan elokuussa 2019 ja opittavaa on paljon. Onneksi ympärillä on kovanluokan asiantuntijoita, joilta voi oppia joka päivä uutta. Tällä hetkellä työnkuvaani kuuluu olennaisesti pyrkimys auttaa julkisen ja yksityisen puolen sote-toimijoita tarjoamalla organisaatioille toimivia työkaluja laadun, riskien ja pätevyyksien hallintaan.

Työ vaatii konsultatiivista otetta; ymmärrystä asiakkaan toimintaympäristöstä sekä tarpeista. Parasta työssäni ovat keskustelut ihmisten kanssa ja erityisesti se, kun löydämme ratkaisun helpottamaan asiakkaan jokapäiväistä arjen toimintaa. Lisäksi minulle on tärkeää, että Qreformin ratkaisut kehittyvät asiakkaiden tarpeista.

Arvostan Qreformissa kollegoideni asiantuntijuutta ja käytännönläheisyyttä. Meillä asiakastoimintaan ei liity suurta mystiikkaa tai hierarkiaa, vaan asioihin pureudutaan suorilta käsin.

Vapaa-ajalla vietän aikaa kotona, käyn treenaamassa ja nautin monipuolisesti taiteesta, eritoten esittävästä taiteesta. Eteenpäin suunnattu reipas liike on tärkeä elementti liiketaloudessa. Uskon myös, että jokaisen on hyvä pysähtyä taiteen äärelle säännöllisin väliajoin, jotta kykenee ajattelemaan asioita monipuolisesti sekä rauhoittamaan mielensä. Silloin tulee kuunneltua itseäkin välillä.

2019-11-27T10:36:09+02:00