Esko Renkola
7.12.2017

Aloitin Qreformissa elokuussa 2017 ja aika täällä on mennyt lentäen. Rooliini kuuluu visuaalinen suunnittelu sen eri muodoissaan sisältäen käyttöliittymäsuunnittelua, webbiä, printtiä, verkkokursseja, yritysilmeitä ja kuvituksia. Visuaalisesta suunnittelusta

BLOGI
Koen, että työtäni arvostetaan täällä

BLOGI
Koen, että työtäni arvostetaan täällä

Esko Renkola
7.12.2017

Aloitin Qreformissa elokuussa 2017 ja aika täällä on mennyt lentäen. Rooliini kuuluu visuaalinen suunnittelu sen eri muodoissaan sisältäen käyttöliittymäsuunnittelua, webbiä, printtiä, verkkokursseja, yritysilmeitä ja kuvituksia. Visuaalisesta suunnittelusta minulla on kokemusta pitkälti yli 20 vuotta, joten on mahtavaa, että voin hyödyntää laajasti osaamistani nykyisessä työssä.

Qreformiin oli helppo tulla ja viihtyä täällä. Koko ajan on menossa mielenkiintoisia asiakasprojekteja, ja töissä on sopivan rento meininki.

Arvostan sitä, että saan usein työstäni palautetta asiakkaiden ja kollegojeni suunnalta. Koen, että työtäni arvostetaan.

Olemme kasvava yritys ja täällä pääsen tekemään ja kokeilemaan myös muita, kuin oman osaamisalueen juttuja. Tämä pitää työni mielenkiintoisena. Itse olen aina viihtynyt “pikselinnyplääjä” roolissani ja jatkan varmasti samoilla linjoilla. Kehittämällä jatkuvasti omaa osaamistani, autan myös yritystä laajentamaan osaamistaan.

Vapaa-ajalla intohimoni on snooker, johon minulla on viha-rakkaussuhde. Laji vaatii pitkää pinnaa silloin, kun pallot eivät menekään pussiin, mutta sujuessaan se on hyvin palkitsevaa. Luen myös aika paljon scifiä ja ruotsalaisia dekkareita.

2019-06-19T12:24:28+03:00