Jaakko Kouvonen
4.6.2018

Taustaltani olen tieto- ja viestintätekniikan insinööri terveysteknologian alalta. Qreformissa työskentelen tällä hetkellä tuotekehityksessä, ja ohjelmoin erilaisissa asiakasprojekteissa. Lisäksi olen mukana ohjelmistojen testauksessa ja ohjelmistosuunnittelussa.

BLOGI
Mahdottomaltakin tuntuva ongelma ratkeaa pähkäilyn ja loogisen päättelyn avulla

BLOGI
Mahdottomaltakin tuntuva ongelma ratkeaa pähkäilyn ja loogisen päättelyn avulla

Jaakko Kouvonen
4.6.2018

Taustaltani olen tieto- ja viestintätekniikan insinööri terveysteknologian alalta. Qreformissa työskentelen tällä hetkellä tuotekehityksessä, ja ohjelmoin erilaisissa asiakasprojekteissa. Lisäksi olen mukana ohjelmistojen testauksessa ja ohjelmistosuunnittelussa. Aloitin Qreformissa heti valmistumiseni jälkeen.

Ohjelmistokehitys tarjoaa valtavasti haasteita, joissa pääsen toden teolla haastamaan itseäni. Teknologia kehittyy nopeasti, joten oppimista riittää. Pidän erilaisten ongelmien ja pulmien ratkaisemisesta, joten ohjelmistosuunnittelijan työ sopii itselleni hyvin, sillä työ vaatii ongelmanratkaisukykyä, loogista päättelykykyä sekä matemaattisia taitoja. Pääsen toisinaan pähkäilemään ja ratkaisemaan haastavia, jopa mahdottomiltakin tuntuvia ongelmia. Oma käytännönkokemukseni on osoittanut, että ohjelmistosuunnittelussa ja ohjelmoinnissa jotkin ongelmat ovat pirun hankalia ratkaista, mutta toisinaan hankalakin ongelma voi joskus ratketa yhdellä pienellä lähdekoodin muutoksella.

Työskentely Qreformissa on hyvin rentoa ja joustavaa. Pääsen itse vaikuttamaan työnkuvaan ja työpäivieni pituuteen. Qreform on tarjonnut minulle hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistani heti valmistumiseni jälkeen. Näen, että pystyn kehittämään omaa uraani yrityksessä aina Full Stack -kehittäjäksi asti.

Vapaa-ajallani opiskelen teknologioita ja tekniikoita, jotka liittyvät ohjelmistokehitykseen. Omasta fyysisestä kunnostani pidän huolta käymällä kuntosalilla sekä juoksemalla pitkiä lenkkejä pitkin Espoota ja Helsinkiä, jossa matkat ovat minimissään 17 km pituisia.

2019-06-19T11:57:52+03:00