Mariia Kukkakorpi
14.11.2018

Moi! Mä oon Mariia. Mä toimin Qreformissa sisällöntuottajana, a.k.a. tekstivelhona. Kirjoitan tekstisisältöjä mm. meidän verkkosivuille, someen, uutiskirjeisiin ja verkkokursseihin

BLOGI
Täällä voin vapaasti kokeilla omia ideoita ja kasvaa ammatillisesti

BLOGI
Täällä voin vapaasti kokeilla omia ideoita ja kasvaa ammatillisesti

Mariia Kukkakorpi
14.11.2018

Moi! Mä oon Mariia.

Mä toimin Qreformissa sisällöntuottajana, a.k.a. tekstivelhona. Kirjoitan tekstisisältöjä mm. meidän verkkosivuille, someen, uutiskirjeisiin ja verkkokursseihin. Lisäksi olen mukana suunnittelemassa Qreformin yleisiä viestintälinjoja ja kampanjoita.

Mulla on monipuolisesti työkokemusta viestinnän ja sisällöntuotannon alalta. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri, pääaineena opiskelin viestintää sekä elokuvatutkimusta. Yhteiskunnallis-humanistinen taustani auttaa hahmottamaan laajoja konteksteja sekä antaa perspektiiviä käytännön tekemiseen.

Työssäni mua viehättää erityisesti projektityöt, sillä pidän konseptoinnista sekä kampanjoiden suunnitteluista ja toteuttamisesta. Monipuoliset työtehtävät ovat arkeni suola, sillä työpäiväni voi koostua verkkokurssien tekemisestä, uutisten kirjoittamisesta, blogien hallinnoimisesta aina Google Ads -mainosten ideoimiseen ja LinkedIn-päivitysten tekemiseen.

Qreformissa parasta on rento työilmapiiri, me-henki ja luottamus työntekijöihin. Arvostan myös sitä, että omia ideoita saa vapaasti kokeilla käytännössä ja yrityksessä on tilaa kasvaa ammatillisesti. Lisäksi meillä annetaan ja saadaan palautetta omasta työstä, mikä ei todellakaan ole itsestään selvää monessa organisaatiossa.

Vapaa-ajalla mä luen paljon kaunokirjallisuutta, harrastan juoksemista, tv-sarjojen katsomista sekä pienpanimo-oluita. Lisäksi teen päivätöiden ohessa väitöskirjaa Helsingin yliopistoon immersiivisestä journalismista.

2019-06-19T11:46:54+03:00